餐厅: 牛涮鍋
资讯:

2019-05-29 1878 浏览
馬鞍山想揾好野食真係唔易,雖然不乏食肆,但要有質素兼價錢合理真係唔多,而牛涮鍋係暫時我覺得唔錯,差不多每個月都會食一次嘅食肆。價錢視乎你食咩級數嘅牛,有1xx-4xx都有,豐儉由人,而我通常都揀中價位嘅。呢間店嘅特色係有圍爐同一人一爐比你揀,湯底都有5-6款,有固定同期間限定湯底。我地同小朋友一齊食,例牌會揀甜醬油湯,另外今次㨂新出嘅味噌雞白湯,都幾好味,唔會太咸太濃味,啱晒小朋友每枱都有配菜碟,比你出去攞配菜,以日式為主,款式都算多今次我地叫左美國和牛腩肉,一開始就牛,豬,雞各一碟,之後再想食就逐樣點飲品方面,有冷熱飲,冷飲係汽水果汁,熱飲係咖啡茶朱古力,都幾多選擇甜品今日係呢5種,無特定,有時會轉其他款,味道就普通仲有沙律吧同軟雪糕我就無影啦,因為都幾受歡迎,長期有人係到攞呢間食肆已經成為我飯堂,希望會長做等我有啖好食

每枱都有配菜碟,比你出去攞配菜,以日式為主,款式都算多

甜品今日係呢5種,無特定,有時會轉其他款,味道就普通
呢間食肆已經成為我飯堂,希望會長做等我有啖好食