2018-04-24 360 浏览
周末周围走🤪今次去到马鞍山同👦🏻食吓野,咁啱行过和民就决定入去试下😗,假期冇咩人,装潢都似日本🇯🇵食肆,坐得好舒服👍🏻因为当日系假期,所以冇午市套餐。首先,我地点咗牛肉锅烧乌冬,职员会问你想自己烧定厨房预先整好,既然唔系好赶时间,我地就决定自己烧,呢个食法都几特别,好似打边炉咁,而跟锅会有一只蛋比我地自己打👍🏻烧咗一阵,再加埋只蛋,卖相极吸引,非常香口,浓汤配乌冬💯每餐都无饭不欢😂拣咗个北海道十胜豚肉盒子饭,价钱有啲贵($78),份量比想像中少,卖相亦冇餐牌咁好,好彩豚肉够稔,啲汁送饭一流,不过有少少芥末,唔太推荐比唔中意芥末酱嘅大家,整体来说价钱有点不值。好大食嘅我地再嗌咗一个风味相扑鸡肉锅,细size只系$48,两个人share好抵食,鸡好滑,其他材料都好多(肉丸、豆腐、娃娃菜、芽菜、菇)够哂大份😆

烧咗一阵,再加埋只蛋,卖相极吸引,非常香口,浓汤配乌冬💯