2019-08-07 29 浏览
假日同朋友相聚一刻, 因为大家都喺铜锣湾放工,就二话不说,去左the stadium。呢间餐厅之前光顾过,装修用运动做主题,非常有特式。见到佢地做紧Happy BeerDay既推广,非常抵,但因为我地想食得丰富啲,所以今次就未有捉紧优惠喇~死佬煮青口我地叫左呢款既set dinner,餐汤是蘑菇汤,真在实料,食到啖啖打碎左既蘑菇肉。青口胜在鲜味,份量很多,用了啤酒,芫荽同其他香料烹煮而成,非常好食。加埋新鲜炸成的薯条,十分香脆,佐酒一流。柠檬茶是正常发挥,虽然是SET包埋,但份量很大,一点也不吝啬。另外,我地仲叫左美国特级肉眼扒,足够2-3人share。肉眼烧得香口,牛味香浓,亦锁住肉汁,水准以上,我同朋友都十分钟意。个人觉得沾一些盐,肉味更突出。另外,伴碟还有烤蔬菜和薯角,非常丰富。

死佬煮青口