2023-02-16 94 浏览
每次收工都会经过Be Leaf呢间餐厅,成间餐厅嘅装置都好吸引人注意!呢间餐厅环境十分舒适,装修超唯美,而且见到佢哋系特别嘅节日,都会放置唔同嘅decorations,超有心思!记得上年已经嚟过Be Leaf呢间餐厅,享受一个超high class嘅午餐。今次就带另一位朋友仔一齐去呢间西餐厅食晚饭!火热皇牌香草牛油波士顿龙虾海鲜盘超丰富海鲜盘,而且好有心机摆盘,好靓!海鲜盘有龙虾、青口、蚬等食材,龙虾肉味清甜,肉质结实饱满弹牙,香草牛油味浓郁,其他海鲜煮得非常入味!香煎牛肚菌意式烟肉菠菜意大利面意粉软硬适中,再配搭上creamy的酱汁,再夹杂着牛肚菌,口感非常丰富!而且牛肚菌的营养价值高,佢嘅香味同口感,都令到意粉嘅味道大大提升,非常好吃!Grapefruit Summer渐变颜色好靓,打卡一流!系西柚同蝶豆花制作而成。Ocean Paradise 梦幻嘅海洋颜色,感觉好清新,味道好香甜,仲饮到乳酪嘅味道!

火热皇牌香草牛油波士顿龙虾海鲜盘
超丰富海鲜盘,而且好有心机摆盘,好靓!

Grapefruit Summer
渐变颜色好靓,打卡一流!
系西柚同蝶豆花制作而成。

Ocean Paradise
梦幻嘅海洋颜色,感觉好清新,味道好香甜,仲饮到乳酪嘅味道!