午餐优惠( 买大人送小朋友 ) 原来只限两间分店, 但系都无损我哋兴致,所以都照 order.上一次我试过元贝汤底, 汤入面真系好多元贝仔,味道比较清香。今次试 鲜茄"浓"虾汤底 , 可能口味就唔系太夹啦,因为真系实在比较咸。 同埋汤底里面只有几个蕃茄,就冇元贝汤底咁出色啦。讲返配料,其实呢个日式 打边炉放题嘅配料真系 任君选择, 首先讲饮品,除咗有两个冻柜装咗都几多特色嘢饮( e.g.. Lotte orange juice ) ,原来汽水机里面有个。 小朋友一定。另外今次配菜除咗有羽衣甘蓝之外,仲有桃胶。 如果系钟意食呢两样嘅朋友 ,百零蚊价钱一位,系值回票价既。仲有一样系豆腐花味嘅乳酪,其实都几清新, 睇相就知净系乳酪配料已经有好多 e.g..朱古力碎/玄米粒/益力多爆珠等 配搭.讲咗咁耐,主菜就系美国极佳牛。今次反而见啲牛肉都比较有少少根,真系最美中不足。可能汤底一开始拣得唔好但系影响成个set.好彩配菜多仲有其他特色嘅 细心位,所以大人小朋友都未至于太失望。希望如果再嚟嘅时候下次会有进步喇。

同埋汤底里面只有几个蕃茄,就冇元贝汤底咁出色啦。

讲返配料,其实呢个日式 打边炉放题嘅配料真系 任君选择, 首先讲饮品,除咗有两个冻柜装咗都几多特色嘢饮( e.g.. Lotte orange juice ) ,原来汽水机里面有个[橙味可乐]
。 小朋友一定

讲咗咁耐,主菜就系美国极佳牛。

今次反而见啲牛肉都比较有少少根,真系最美中不足。

可能汤底一开始拣得唔好但系影响成个set.

希望如果再嚟嘅时候下次会有进步喇。

• 桃胶
  • 羽衣甘蓝