2021-06-16
最近翡翠拉面小笼包推出左用’菇中之王’ 西藏野生松茸烹调嘅限定菜式,大家唔好错过呀。松茸小笼包小笼包一直系呢到必点菜式,依家小笼包肉馅入面加左珍贵既松茸,散发出独特嘅香气即时令汤汁升华更加鲜味可口。令人食完一笼又一笼。松茸菠菜炒鱼片呢道菜好啱一家大细食尤其系小朋友。鱼片鲜嫩爽滑而且无骨,松茸经过炒后散发出特别香气再配埋菠菜茨汁即刻令鱼片升华,绝对系健康之选。松茸菌虾仁拌面翡翠拉面小笼包嘅拉面系有师傅即埸手制,每一次都系必点菜色之一。依家再加埋用松茸配嘅酱料同埋爽口弹牙嘅虾仁,简单得来又好味。松茸虾仁炒饭一上枱即刻闻到松茸嘅香味,我同屋企人都好钟意呢个炒饭,因为够晒镬气,炒饭干身,配埋弹牙虾仁,一大碟好快俾我哋食晒。嚟紧父亲节翡翠拉面小笼包将推出左滋味松茸四人套餐,大家可以同屋企人一齐嚟试吓。
松茸小笼包
松茸菠菜炒鱼片