短时间翻兜呢间古早蛋糕,因为我又唔小心比佢岩岩出炉嘅爆浆朱古力吸引咗🤷🏻‍♀️世上引诱太多·减肥谈何容易注*【图1-3】切左旧最靓仔嘅位嚟影相📸️ #相机食先 【图4-6】蛋糕真实爆浆情况-原谅我为左影靓相我系无将蛋糕嘅真实一面放系最头,朱古力爆浆嘅情况真系太厉害👍值得一提嘅系我之前都有见过朱古力味但并唔系咁爆浆,问咗店员先知原来用嘅朱古力粒改良咗,用咗黑白朱古力,所以流心嘅朱古力浆唔止系黑色仲有少少白色🤏🏻绝对唔系发毛😂我听到𠮶阵都已经流晒口水,店员仲衰仔到拎个切面比我睇🙃顶唔住都正常啦可?!蛋糕表面有曲花纹同朱古力钉,我见外面嘅朱古力粒无白色,应该系用左2种唔同嘅朱古力粒🤩蛋糕今次为左食多啲爆浆,我特登拣中间位,所以个蛋糕又真系膨松啲啲又高身少少😍蛋糕强调系用法国朱古力粉,食落又真系好香可可味💕,唔会太甜嘅蛋糕松软又湿润,配搭朱古力浆甜蜜幸福嘅感觉出晒嚟🥰,咩减肥减重都唔记得晒〔个一刻〕🤷🏻‍♀️温馨提示*奉劝大家自制力唔够强大要忍忍手,呢个爆浆朱古力真系会食到失控🙃一个无自制力嘅人表示想试:『蔓越莓天使』×无蛋黄古早味蛋糕*听落好似食完唔会肥『蓝莓乳酪』×古早味蛋糕中间夹层乳酪*听落超

注*
【图1-3】切左旧最靓仔嘅位嚟影相📸️ #相机食先