餐厅: 素之樂創意蔬食料理
资讯:

2023-12-10 790 浏览
呢间素食够哂惊喜!一坐低,就上咗几款开胃小食,首先系𠮶啲酱油口味嘅素肉和脆脆嘅海苔饼,简直系人间美味😋,素肉嘅口感真系几似猪肉片呢!之后系寿司拼盘,净系话素,但个味同摆法都够曲高和富,搞到人食指大动!而家仲记得𠮶啲味道鲜美嘅羊角豆、吃落去爽口酸甜嘅蕃茄、够晒劲辣嘅海带同嗲味豆腐片。饭后仲有芝士菇菌酥皮点心,啖啖肉味,好食到停唔到口!每道菜嘅份量都啱啱好👌,仲唔会太饱,留低位置嚟试下蒸白萝卜,又软绵绵,口味清新。食晒成晚,连肉都唔挂念,真系正!最紧要嘅系,一路食都觉得健康!下次聚会我一定再带啲朋友来过嚟试!🌿🥢🍣#素食界嘅新星#味蕾嘅旅行#食得健康又开心