2023-09-14
𝟜个女仔都系住系沙田区假日懒到只想去近啲既地方食野(๑´ㅂ`๑) 经过一轮讨论后 最后选择左荳子我迟到 但朋友都唔系等左无耐就有位我地预备左蛋糕谂住同朋友庆祝生日点知话要每人收$𝟚𝟘切饼费 ⁿᵒ ʷᵃʸ!!! (ᗒᗣᗕ)՞荳子都好好 蛋糕可以存放系雪柜 锦我地就𝑠𝑎𝑣𝑒左$𝟠𝟘⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ ⥅白味噌帆立贝意大利阔条面 $𝟙𝟚𝟘 ⥆𝕸𝖊𝖓𝖚写话系新产品 卖相吸引 帆立贝好好食 但友人话个面太硬 但又唔系唔熟 唔知系佢本身要整得硬 定失手 「(°ヘ°)⥅鲜忌廉周打海鲜意大利饭 $𝟙𝟛𝟠 ⥆新产品ᴀɢᴀɪɴ 个碟同个𩠌好唔夹 突然有只蓝色碟好奇怪海鲜有蚬同帆立贝 亦有西芹 朋友即刻拨开唔食 个饭上面有一片片煎左既芝士 好脆好好食 ヾ(*´∇`)ノ⥅法式香蕉杂莓软芝士吐司 $𝟡𝟠 ⥆有啲小失望 成个面包太冧 以为个边位会脆脆的 同我地预期既不一样 [●▲●]⥅烟三文鱼羽衣甘蓝比高包$𝟡𝟠 ⥆友人减肥 想分开𥚃面既酱 特登同左店员讲点知面包上既𝖈𝖗𝖊𝖆𝖒 𝖈𝖍𝖊𝖊𝖘𝖊仲系度 ๏ ⌔̮ ๏加购 ⥅黑松露薯条 $𝟛𝟠 ⥆ᵀʰᵉ ᵇᵉˢᵗ 热辣辣出炉 好食 只不过个碟好大
𝟜个女仔都系住系沙田区
假日懒到只想去近啲既地方食野(๑´ㅂ`๑)
经过一轮讨论后 最后选择左荳子
⥅烟三文鱼羽衣甘蓝比高包$𝟡𝟠 ⥆
友人减肥 想分开𥚃面既酱 特登同左店员讲
点知面包上既𝖈𝖗𝖊𝖆𝖒 𝖈𝖍𝖊𝖊𝖘𝖊仲系度 ๏ ⌔̮ ๏
加购 ⥅黑松露薯条 $𝟛𝟠 ⥆
ᵀʰᵉ ᵇᵉˢᵗ 热辣辣出炉 好食 只不过个碟好大 我地张枱唔够位摆 想叫店员攞走 一开始个店员放低野 我地已经问可唔可以帮我地攞走
唔知系真听唔到定假听唔到 头也不回 之后我地挥手叫员工 都要叫左几次先有人帮手 ⊚◊⊚
系咪有左手机𝔱𝔞𝔨𝔢 𝔬𝔯𝔡𝔢𝔯 所以𝔠𝔲𝔱 𝔠𝔬𝔰𝔱
觉得唔需要锦多员工 足够既员工应付客人 先可以满足到客人既需要 对荳子有啲失望 (×ω×)