2009-11-19
见好多食评都话水准高,价钱平仲有sea view,所以选择这间同老公庆祝生日, 我在早几日前已book了window seat, 虽然环境比较嘈, 但有sea view都ok啦我们二人叫左6样野 :冻柠茶 : 无限添饮 1. Haft BBQ Chic Chop 沙律 : 因我们只叫左半份&另加牛油果, 后他们给错左全份我们, 所以他们只收我们半份价钱, 不过都系只食左半碟,因太饱了2. California Rolls加洲鲜虾卷 : 冻盘,清清地唔错, 酱汁都好味3. Fett Garlic with Shrimp蒜香虾阔条面 : 在我们所叫的食物中最好味的一个, 好香的蒜味, 好正好正好creamy!!!正!!4. Supremo Pizza : 芝士加辣肉肠(薄底) 虽然普通左少少咁, 不过饼底唔够脆5. Tiramisu : 蛋糕好软,入口好快溶化,酒味适中,正!!下次会再去食食食!!!
我们二人叫左6样野 :
冻柠茶 : 无限添饮
下次会再去食食食!!!