2024-05-04 56 浏览
早几日放假去左海之恋行下, 上网见到呢间餐厅咁多好评, 所以就拣左系度食个晚餐啦~1️⃣ 🥩 Dinner Set A – 烤美国安格斯肉眼扒配红酒汁 呢度既Dinner set都几抵, 除左有餐汤, 仲有甜品同埋饮品, 饮品仲可以拣冻百香果茶😜餐汤有忌廉龙虾蟹肉汤同是日餐汤, 因为近排皮肤唔好🥲 所以我地就拣左是日既蕃茄汤, 蕃茄汤都好足料, 好多茄肉🍅而主菜肉眼扒都好大块, 熟度刚刚好, 肉味够浓亦唔会好韧👍🏻 伴碟有薯蓉同唔同既蔬菜~甜品就拣左要心太软🍰 够流心而且唔会过甜, 好满足🥰冻百香果茶既味道都调得好饮呢!2️⃣ 🍝日本鱿鱼筒蒜香墨汁扁意粉 (+$38升级加套餐)意粉我地额外加左$38要套餐, 有细碗餐汤、厨师沙律、吉列炸蚝同埋饮品😋厨师沙律好开胃同新鲜, 炸蚝炸得好香脆, 亦够鲜甜, 饮品我地就叫左热柠水🤪~泥个意粉岩晒我鱿鱼控既朋友🤣🤣因为鱿鱼既份量都唔少, 墨汁味同蒜味亦好夹,意粉唔会过熟🥳✨另外餐厅仲送左餐包, 系带有蜜糖味既甜餐包, 好岩我口味

2️⃣ 🍝日本鱿鱼筒蒜香墨汁扁意粉 (+$38升级加套餐)

✨另外餐厅仲送左餐包, 系带有蜜糖味既甜餐包, 好岩我口味