2018-05-18 170 浏览
Megabox McCafe 随著麦当奴搬左上二楼吉之岛入面,新装修我觉得间铺头系企理左,不过位置我觉得就无以前gam 方便, 因为系附近番工的人要上多层先买到coffee 饮。不过麦当奴系识做生意既, 将打工仔最重要的mccafe 放系门口当眼位置,饮coffee 都唔洗行到好入。Btw, 我系几钟意系早餐帮衬McCafe 的,14蚊杯Cappuccino 加一份意大利包都只系27/28蚊有找,我对杯咖啡要求唔算高, 只要唔好gam 快变酸, 奶泡企身, 豆味香浓就够,McCafe 杯Cappuccion 正合以上呢几点;而个意大利鸡扒包, 正正系平时食开的板烧鸡腿包, 加埋D 菠萝同茄汁 开开地胃, 正好提供一日所需的energy.老土地讲句: I am loving it!
饮coffee 都唔洗行到好入。

Btw, 我系几钟意系早餐帮衬McCafe 的,
Cappuccion

McCafe 杯Cappuccion 正合以上呢几点;
而个意大利鸡扒包, 正正系平时食开的板烧鸡腿包,
意大利鸡扒包

老土地讲句: I am loving it!
Cappuccion
意大利鸡扒包