2014-07-02
TC2其实成日都黎! 因为识个老细所以经常都黎支持! 同埋最紧要D野好食=D如果有返一定数量既人,6个以上都会俾个budget老细叫佢帮我谂嘿嘿成日都要麻烦佢,唯有请佢饮返多D酒补返唔好讲咁多,去相!呢个系未见过既菜式,用鸭胸包桃烟三文鱼包蟹柳估唔到都系一个几唔错又简单既配搭! 又可以偷师 =P鸭胸沙律 - TC2既沙律不嬲都有水准,可能因为人流多,菜够新鲜个sause又好味蕃茄周打海鲜汤 - 好足料!! 仲好饱肚!千岛酥皮Pizza + 台湾肠仔片 - 佢个千岛酥皮Pizza又系好特别,用酥皮当Pizza饼底再加上千岛既味道中和左佢肥腻既感觉。而个台湾肠仔片佢入货入得好好,唔会太咸而一片片又好易食烧汁茄子牛肉 - 又一新野!! 茄子烧得好香好好味,牛肉又唔怕太老!重头戏羊架 - 呢度既羊架好好味!!! 加上系宝云苏!! 可惜既系冻左少少!!最好既系佢焗得恰到好处!整体黎讲都好正,环境又好又方便Gathering食饭之选
嘿嘿成日都要麻烦佢,唯有请佢饮返多D酒补返
唔好讲咁多,去相! 呢个系未见过既菜式,用鸭胸包桃烟三文鱼包蟹柳
估唔到都系一个几唔错又简单既配搭! 又可以偷师 =P 鸭胸沙律 - TC2既沙律不嬲都有水准,可能因为人流多,菜够新鲜个sause又好味 蕃茄周打海鲜汤 - 好足料!! 仲好饱肚! 千岛酥皮Pizza + 台湾肠仔片 - 佢个千岛酥皮Pizza又系好特别,用酥皮当Pizza饼底再加上千岛既味道中和左佢肥腻既感觉。而个台湾肠仔片佢入货入得好好,唔会太咸而一片片又好易食 烧汁茄子牛肉 - 又一新野!! 茄子烧得好香好好味,牛肉又唔怕太老! 重头戏羊架 - 呢度既羊架好好味!!! 加上系宝云苏!! 可惜既系冻左少少!!最好既系佢焗得恰到好处!
整体黎讲都好正,环境又好又方便
Gathering食饭之选