2022-11-14
🍴沙律 甜不辣 酥炸鸡翼 (7/10)沙律爽口,配咗个酸汁!甜不辣同鸡翼都有炸香过,不过冻咗啲,只系微温,有啲扣分😂甜不辣都算几烟靭,甜甜哋,ok的,个汁酸酸哋几开胃,鸡翼正常唔干,个味系冇乜特别。🍴川味红烧三宝牛肉面 $98 另收加一 (7.8/10)牛腱,牛筯,牛肚分别都有两旧,𩠌嘅份量唔算多,都卤到好入味好腍,牛肚腍到唔使点咬就散香咗,牛筯好重骨胶原,好似啫喱咁滑,牛腱腍但都有口感,但牛味就冇乜,同埋整体嚟讲好似冇乜口感净系好腍🤔汤底好香浓卤汁味,带有少少中药材嘅味道,微辣好过瘾,一啲都唔咸!刀削面份量足,入口好滑,偏腍但都有口感,萝卜就比较硬身未够软腍😂但整体嚟讲几好食!推荐指数: 7.5/10冇谂过lunch set都几丰富,味道都几唔错,可以一试~ 不过就有啲似料理包嘅感觉?工厂化原料再加热,应该唔使厨师🤣
🍴川味红烧三宝牛肉面 $98 另收加一 (7.8/10)
推荐指数: 7.5/10