2020-05-31
🍕😋🍕😋🍕😋钟意食 Pizza 嘅我估都会听过 Mother of Pizzas ,而我虽然唔算特别钟意,但黎开铜锣湾,又见咁耐冇食 Pizza ,一于试下佢!等候:呢度我估除左 Pizza 大件出名外,佢嘅等候时间亦出哂名咁耐... 我哋星期六晚大约8:15去到,都要9:15先正式入到去坐低,而之前成个钟都只可以系门口排队,冇得拎飞仔行下街等。不过等候过程职员有派下可乐,又有大风扇吹下,排到去第一二位餐厅门口仲有部街机比客玩,可以免费打下街霸,总好过乜都冇。但系如果有得拎飞相信会好好多!餐厅环境:地方都算大,主要而阴暗嘅格调做主题!食物:我估入到黎唔洗多讲,都系食 Pizza 架啦,但通常食 Pizza 都会比较单一,得一种味,但呢度你可以以一个价钱一块 Pizza 食两种味,一次满足你两个愿望,真心赞!今次我就试左超级撒亚人肉肠同埋爱的夏天1967两种味,个人比较钟意爱的夏天1967,认为口味层次较多,加埋菠萝仲带出一种清新感觉。餐牌:主要以 Pizza 为主,但都有沙律同意粉可以叫,餐厅仲有唔少啤酒可以拣。
等候:
餐厅环境:
地方都算大,主要而阴暗嘅格调做主题!
食物:
餐牌: