2024-05-03
好耐无食烤鱼啦🐟见朋友近排系咁介绍呢间烤鱼有好多选择,仲有烧烤,话性价比劲高,d料又好足仲要劲好食😋一收工拣系要同同事去试下先啦,呢间餐厅好有家庭式咁,好温馨,d职员仲要劲nice,上菜时间都好快。仲有优惠添,如果系5点前惠顾烤鱼有特价💰仲要呢间餐厅系免加一服务架,真系超吸引🌟酸菜味烤鱼 $368我系一个好中意食酸菜鱼但又怕有好多鱼骨🐟个职员劲热心咁同我介绍可以选择钳鱼,因为佢得一条大骨,完全无系细骨🍲一上到黎就见真系好足料又好正宗,上面系有我劲中意既酸菜,d鱼肉系煮到好入味,肉质系劲嫩,劲滑😍而我个配菜就拣左金针菇,d份量好足,我地两个人食一条鱼就已经岩岩好,超推荐🌟猪颈肉串 $20每一旧都系劲大旧,食果阵系热辣辣🍢一咬落去成个口都系bbq既味,d肉好弹牙又唔会好肥😋好爽口🌟牛肉串 $20D肉系比较瘦,好香既烧烤味🍢好有嚼劲,完全唔惊肥,仲越食越香🌟粟米串 $20估唔到呢度系有成半枝粟米🌽烤完食落去更鲜甜多汁,加上bbq粉既调味变得更好食
🌟酸菜味烤鱼 $368
🌟猪颈肉串 $20