2019-04-08 2245 浏览
最中意就系同朋友仔一齐去行街街,行完又可以大食一餐,好耐都无去食日本野喇,今次一于整个放题叹下先,朋友仔话之前食过依度好正,今日一于嚟试下先! 宵夜时段都一样咁多人,咁其实放题嚟讲系好事既,虽然要等,不过一定新鲜嘛 最重点既鱼生完全无令我失望,新鲜之余仲要系厚切,中意食鱼生既相信都特别中意食厚身既,口感一流,完全食到佢既鲜味 小食就梗系吾少得八瓜鱼啦,个汁整得好好,食落芝麻味好香 海胆手卷劲鲜,不过厌海胆小啲,要食多几旧先够 寿司方面保持一贯水准,全部都好新鲜,特别系个花之恋非食不可 熟食方面依个烧牛都一定要试,牛肉味好重,加埋个酱汁香到爆,我自己都食左两碟啊 仲有依个牛肉窝都系一定要食,重点系只蛋,加埋入去将啲牛香撞晒出嚟,我依啲牛控就至中意 甜品方面可以食下依个home made雪糕,吾会太甜,味道好香,至啱吾太中意食太甜既我 依餐食得我好满足啊,最重要系价钱抵食之余食物又新鲜

小食就梗系吾少得八瓜鱼啦,个汁整得好好,食落芝麻味好香

海胆手卷劲鲜,不过厌海胆小啲,要食多几旧先够

寿司方面保持一贯水准,全部都好新鲜,特别系个花之恋非食不可

依餐食得我好满足啊,最重要系价钱抵食之余食物又新鲜

• 刺身拼盘
  • 烧牛舌