餐厅: 麥田冰室
资讯:

2024-01-19 367 浏览
啱啱去完「麦田冰室」开餐,哗!讲真,呢度打边炉,稔意得滞!咖喱牛腩超级入味,啖啖肉嫩滑得嚟又唔会太腻,啖啖正。姜葱炒蛏子嘅鲜味就完全冚唪唥,蛏子弹牙,姜葱香扑鼻,食落口阵阵暖笠笠嘅感觉🥢。至于个丝袜奶茶呢,就真系得嚟平民价钱高贵味道,香滑得滞,做工一流。再讲吓甜品,佢哋个木糠布甸同热红豆沙都系正宗港味,尤其个木糠布甸香脆得嚟又唔会太甜,一啖接一啖咁。至于个热红豆沙就顺滑得黎,又唔会太甜腻,冬天食个热甜品,真系温暖晒心房🍮。整体嚟讲,呢度嘅食物质素与价钱比例,真系相当抵食!环境同服务都算OK,下次同三五知己再嚟蹭蹭一餐,肯定唔会失望!👌🏼🍽️👍🏼