餐厅: 金祥排骨麵
资讯:

2023-01-18 3158 浏览
#惩罚 完 #华尔登面包饼店 行返出去 #德辅道西 落斜路揾食今次试吓 #远赴海外 嘅 #金祥排骨面 先🤤中式装潢 果然 #老字号 有四人卡位 亦有圆枱位店员好好service 见我攞著一袋二袋 主动问俾埋墙位我方便摆野之余仲问我要唔要多张櫈摆野🥰 #服务态度 #服务有质素第一次嚟 当然要拣 #人气No1 🏆#菜胆云吞排骨面 $49有粗面幼面可供选择 正常系俾幼面汤底虽清淡 但加上蒜蓉 就惹味好多#排骨 选用新鲜猪扒 肉质同平时急冻野绝对有分别 由于拣新鲜猪扒 所以亦都较为薄身啲用生炸方式 表面炸得好脆 但又唔会油冧冧 推🙌🏼推🙌🏼推🙌🏼#菜胆 即系有白菜仔 煲得好腍好入汤底味 #云吞 有三大只 好足料 #皮薄馅靓菜肉比例好好 云吞皮又薄 仲点系咬落去充满肉汁 推🙌🏼推🙌🏼推🙌🏼听闻呢间系呢区学生lunch time 首选真系价钱够贴地 服务亲民 食物高质👍🏻=====================#黄色经济圈 #惩罚 #yellow西营盘 #yellow排骨面 #yellow云吞面#hker #hkig #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互赞 #nofi

今次试吓 #远赴海外 嘅 #金祥排骨面 先🤤

云吞

听闻呢间系呢区学生lunch time 首选
真系价钱够贴地 服务亲民 食物高质👍🏻

=====================
#hker #hkig #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互赞 #nofilter
2023-01-17
菜胆云吞排骨面