2008-05-06 10 浏览
今日一行七人再次帮衬, 拣这店原因只有一个, 就系唔洗等位. 系中环食饭, 唔洗等位既只有两种店, 一系好贵, 唔book 唔入得果d. 另一类, 这店系表表者.有一位穿恤衫既大叔 (应该系老板), 落单真系又激气又好笑1)其中一款菜唔要汁, 佢话唔得(试过其他伙计落单果阵, 系得); 2)其中一碗饭要少饭, 同你讲唔好少饭, 结果梗系冇左回事la; 3)叫7 套客饭, 写得6款, 再三追问下, 佢知自己写错, 仲皱起眉头, 叹大气, 觉得我地麻烦今时今日, 咁既服务态度, 点得ga?! 这店唯一可取之处就系佢既价钱, 30大元, 有汤, 有好大碗饭, 加一个味道ok既𩠌.系中环, 要一班人食饭, 又唔洗等位, 系咁ga la.....

有一位穿恤衫既大叔 (应该系老板), 落单真系又激气又好笑

今时今日, 咁既服务态度, 点得ga?!