2019-08-22 67 浏览
我老表今日生日,作为大埔人带佢黎食我平时食开既西餐庆祝啦!每次黎亲必嗌既安格斯rib-eye,一如既往都系好大块!肉质松嫩,好juicy!配菜有薯条同荷兰豆,吸埋块扒啲味。另外好有心就系中间仲有啲烟肉碎,多重口感!两个人share食已经7成饱啦!表妹唔想食意粉,所以再嗌左左个烤乳猪。好惊喜!估唔到会系咁软糯既口感,一啲都唔un,都好有猪味!野饮我地嗌左个提子梳打同佢地既特色cocktail越空行者,系出面无既cocktail,好易入口!话明生日当然要嗌个甜品啦!香蕉酥皮卷配开心果雪糕,估唔到表妹大赞个开心果雪糕,味道好惊喜!黎左咁多次见到有人庆生,终于到我地可以享受哩个烟花蜡烛啦!下次都会再黎食!
我老表今日生日,作为大埔人带佢黎食我平时食开既西餐庆祝啦!