2018-02-01 192 浏览
唔知点解次次听到呢间个名,都会谂起: 老表您好野😂😂 其实呢间铺头都真系几好野,开左无几耐,openrice 已经好高分,宜家仲要分店都开埋👍🏻.受欢迎既原因无他,因为佢羊肉味够香够浓,仲要够晒大碗,好抵食。羊肉味有几香,您一入去佢铺头随便呼吸下都一定会闻到👃🏻________________________🔹羊肉米线 (大碗) $57羊有得叫有皮或剩瘦肉,个人觉得有皮会有羊味啲,所以拣左有皮😂怕肥的朋友都唔洗怕,虽然系皮,但一啲都唔肥,仲带一点爽劲,睇得出只羊成日都有运动😜.叫得做大碗都真系几大下,细食啲既朋友应该够两个食,份量类似谭仔叫全𩠌咁。.头先讲过羊肉汤好香,原本以为好浓,但食落又几清,清得黎又有羊鲜味,加埋葱粒,真系就咁饮个汤底都得!最重要系佢应该无放咩味精,饮完一啲都无口干!羊肉几嫩口,份量都适中,食落唔系好膻👍🏻.🔹口水鸡 $28口水鸡好惊喜,虽然个样唔太靓仔,但个辣汁辣中带少少麻,好重花椒味,鸡肉又几嫩滑,好好食!.🔹凉拌青瓜 $19青瓜汁酸得好开胃,仲好香麻油同蒜香,只系略微切得大件左少少,唔系个话就会再入味啲再好食啲.中意食酸酸辣辣凉拌青瓜既朋友仔,可以好似我咁将
________________________

🔹羊肉米线 (大碗) $57

口水鸡

🔹口水鸡 $28
凉拌青瓜

🔹凉拌青瓜 $19
中意食酸酸辣辣凉拌青瓜既朋友仔,可以好似我咁将啲青瓜浸落口水鸡啲汁度,omg, 仲好食啲啰!
2018-01-24
口水鸡