2017-07-17
舖面唔算太,晚饭时间要等位了,但为左食系值得。系攞飞既时候,会派埋点心纸,所以仲未入座谂定食乜,始于新鲜制,制作需时,快快落单入座就可快d上野食。🤤佢地有多款自创点心,甚至比起一d高级酒楼更有创意,吸引钟意尝试新野既人。七味虎皮尖椒 $28尖椒十分香口,配味撒上的七味粉更惹味。鲜上肉响玲肠 $28滑碌碌既肠粉包住超脆既响玲,入面仲有弹牙既虾肉做夹心,三重口感,十分丰富。完全感受唔到响铃既油腻,size大小刚好,必试之选。川贝雪梨炖海底椰 $48平时返工讲野多,呢个汤滋阴润肺,生津止咳岩哂我饮。足料。吾系老点小汉堡 $26包皮系自制,较香软一点。夹心既系千岛酱吉列虾,虾够哂弹牙,比响铃肠既虾肉更厚更甜,趁热食香囗、惹味,比想像中味道好。爱心白汁芝士蘑菇鸡批 $28新鲜出炉劲香,十分多芝士,有鸡有菇口感丰富,连埋个底食邪恶感十足。蓝莓仙淮山 $28淮生就成日食,但生食真系未试过,表面口感滑滑,食落爽口,配上新鲜既蓝莓酱,清新,有惊喜。传统定新派点心我都好钟意食,总结卖相、味道、价钱、创新,其实真系抵食,性价比高。
七味虎皮尖椒 $28
尖椒十分香口,配味撒上的七味粉更惹味。
鲜上肉响玲肠 $28
完全感受唔到响铃既油腻,size大小刚好,必试之选。
川贝雪梨炖海底椰 $48
平时返工讲野多,呢个汤滋阴润肺,生津止咳岩哂我饮。
足料。
吾系老点小汉堡 $26