2017-01-20 416 浏览
今日考完试,决定食餐好!疯狂到同朋友晏昼食烤肉放题😂呢个放题其实除咗肉,仲有日式刺身、海鲜、小食。价钱系午市嚟讲都唔算平,不过见平时嘅lunch set都几多人推介,咁就试一试啦~我同朋友都唔系好刷得,所以每样都只系叫咗少少🙆🏻首先系日式刺身,三文鱼同甜虾系我地最爱😁三文鱼唔系切得好厚,食落仍然有口感,但油脂嘅感觉就无咁香浓。甜虾好新鲜,几爽口,食完又再叫过😋👍🏻另外北寄贝、带子个啲都唔错,可以一试。烤肉方面,好多选择,但唔同嘅腌料分别唔大,可能未够入味。呢到有台湾肠,虽然唔系啲咩贵野,但好食😆猪牛鸡虽然系急冻,但食落唔会好重雪味!肉质唔错,个人觉得鸡同牛好食啲😋鸡翼切开好方便食!牛柳粒好juicy,不停encore👍🏻仲有海鲜,虾好大只,好爽口~带子同青口都ok,但就无咩味😣待应知到我地净系饮柚子蜜,直接比咗一壶我地👍🏻👍🏻雪糕都好味,几滑。

烤肉方面,好多选择,但唔同嘅腌料分别唔大,可能未够入味。
呢到有台湾肠,虽然唔系啲咩贵野,但好食😆
猪牛鸡虽然系急冻,但食落唔会好重雪味!
肉质唔错,个人觉得鸡同牛好食啲😋
鸡翼切开好方便食!
牛柳粒好juicy,不停encore👍🏻
仲有海鲜,虾好大只,好爽口~
带子同青口都ok,但就无咩味😣
待应知到我地净系饮柚子蜜,直接比咗一壶我地👍🏻👍🏻
雪糕都好味,几滑。