2018-12-11 938 浏览
记得以前稻香系散叫边炉为主,而家转左放题形式,任饮任食,感觉抵左,至少可以吸纳到我地啲大胃王嘅客路!座位多,好快有得入座,但都好迫夹!好快填定汤底同配料就俾阿侍应姐姐落单,侍应姐姐俾个好大嘅心理准备我地,manage定我地expectation:”唔好谂住快,唔够人手!”等等等,再等等等,配料到但㶽都未到考验耐性嘅时候。。。到有锅,但配料完全唔齐,原来部分丸同菜要自己移玉步出去夹,无人同我地讲过啰!如果自助,就唔好俾人填纸拣啦!我地填嘅野食到啲唔到啲,佢啲牛肉豚肉系三催四请先有(谂住用啲平价嘢塞饱食客个胃咁),结果填左3次配料纸先叫得齐!佢系叫人无人,完全零服务,啲餐具仲要劲污糟(唔通谂住我地一定揾滚水渌一渌佢?)我地仲见到窗上面有只小昆虫除左虾新鲜少少同坚系甜粟之外,味道就无咩特别,全雪藏嘢,肥牛劲肥,麻辣㶽得个咸字,二百几仲要加一完全唔值,唔会再帮衬!依个价钱嘅火锅出面大把选择!个人觉得快餐店嘅一人边炉比佢好劲多

考验耐性嘅时候。。。

),结果填左3次配料纸先叫得齐!
我地仲见到窗上面有只小昆虫

2018-12-09