餐厅: 羊滋味
资讯:

2024-08-19 246 浏览
普遍入冬先食羊腩煲,最多去西餐厅食羊扒羊架,好少夏天会谂食羊。不过而家食羊多左选择,有羊肉饺,羊肉面,羊杂汤饭,真系羊边个部位都有得食。除左羊仲有串烧食,正丫~🍍烧菠萝 烧新鲜菠萝,香甜。🐮牛肉串 外层烧得干身,孜然粉香。🐔鸡中翼 烧得香脆。🐷五花肉 好似食紧薯片,薄脆。🥔烩拌豆腐丝 小辣,都好大碟,我会叫佢做豆皮丝,烩拌暖暖地,都几得意。🍲咖哩羊腩饭套餐包饮品 食完好精神嘅咖哩,辣得嚟香料味好浓郁,好多旧带皮羊腩,炆得好淋,皮有点咬口,肉松化。薯仔系精华,吸晒啲汁好好味。🐑羊肉炒面 BB辣,炒面好够味,越食越惹味。
除左羊仲有串烧食,正丫~

烧菠萝

🍍烧菠萝
烧新鲜菠萝,香甜。

牛肉串

🐮牛肉串
外层烧得干身,孜然粉香。

鸡中翼

🐔鸡中翼
烧得香脆。

五花肉

🐷五花肉
好似食紧薯片,薄脆。

烩拌豆腐丝

🥔烩拌豆腐丝
小辣,都好大碟,我会叫佢做豆皮丝,烩拌暖暖地,都几得意。

咖哩羊腩饭套餐包饮品

🍲咖哩羊腩饭套餐包饮品

羊肉炒面

🐑羊肉炒面
BB辣,炒面好够味,越食越惹味。

2024-08-15
烧菠萝