(非会员)
2003-11-29 26 浏览
heee... 又系我, 今晚又去多次Tony Roma's. 两个人去, 叫左Potato Skins, Caesar Salad, Ribs (ordinary, BBQ flavour).不过今次去, 好似D Ribs无甘好食. 我谂都系Dan Ryan's 0个D好食D, 哈~ 不过potato skin都仲系甘正. 个caesar salad就真系唔多好食... 我嫌?D dressing太酸, 又无bacon, ... 仲有如果有多D parmesan cheese就最好~~ (讲开又讲, outback既caesar salad好好食, 虽然比较咸)提提各位, 而家?地有两个优惠呢. 1. 食满$300, 就会送一张$100既Coupon~ 都几低呢!2. 饮品(除左refillable既soft drink, tea 同埋fruit juice之外, 其他都系买一送一呢!)不过留意, 如果你下次用张$100 coupon时, 就唔可以有饮品买一送一优惠.
提提各位, 而家?地有两个优惠呢.