餐厅: Bismillah Kebab House
资讯:

今日同阿瑜行TST,特地到重庆大厦揾食,佢推介呢间餐厅,所以一于试下~ 我地2人都点左个 土耳其卡巴卷 $40/2件, 我点左羊肉,几有BBQ风味~BBQ烧汁,JUSICY 个皮热腾腾,有少少脆,不过唔会好热气的感觉!见到个卖相,已经急不及待扲起佢,大口大口吃呀!!!中间有好多新鲜的生菜 仲发现中间有好多沙律酱tim,入味入味,不太油腻!口感很好,我地点呢款卷,仲有牛肉及鸡肉tim,不过个menu一粒中文字都无...哈哈~ 呢个土耳其卡巴卷 用锡纸包住,而且几大个呢! 但讲到座位,就唔系好多,桌子系折桌.都系全部坐晒0系走廊,有好多人食呀~但睇落去环境都clean,不过全部客人都唔系本地人,全是印度人/土耳其人! 不过见到menu 的食物价钱唔系好便宜,不过由真正的土耳其人制作食物,价钱一定不太便宜也合理的见到有款炒饭$45, mango drink $12 ,salad $45, 服务态度不错! 不过当日在重庆大厦,想揾返个香港人影也没有@ o @
与朋友共聚吃的土耳其卡巴卷
用折桌及折椅作为餐桌及椅~clean