2010-11-11
Kraze Burger听朋友讲就讲得多啦..但食就真系未食过今日终于认唔住口同同事去买左个外卖返公司食但估唔到外卖都有著数..外卖竟然会有8折优惠我地TOTAL叫左2个包(The K.B Original + Garlic Burger)大家share黎试下K.B. Original个包面入口好松软..蕃茄同生菜都好新鲜!而块牛扒多肉汁之余再配合埋块溶溶地既芝士..真系好味到笑呀xD不过最特别既系有D茄汁辣椒酱系入面(酸酸辣辣咁)非常开胃! 另一个Garlic Burger爱蒜既人最岩食..因为成个包都非常有蒜味!面包系用麦包面非常健康..比普通面包硬身少少不过都算松软*另外除左牛扒之外仲有加左烟肉令到个味道更佳(而且块烟肉仲好好味tim xD)..最后个包最加上蒜蓉酱汁同蒜片令整个包既蒜味更浓更特出..而块牛扒亦都足满晒蒜味非常特别!最重要既系店员话Garlic Burger系新出既!韩国分店都冇只有香港有..咁当然唔可以执偷一定要试下啦最后我同同事揽住个肚食到好满足!决定下个星期一定要再战Kraze Burger试下唔同既包款..等我们啊!
今日终于认唔住口同同事去买左个外卖返公司食
但估唔到外卖都有著数..外卖竟然会有8折优惠