2022-12-19 982 浏览
今日弟弟开始放假😭因为K1食唔到咩大餐😂所以冇参加,就同爸爸一齐去食圣诞lunch🍝食物云呢拿雪糕流心窝夫🧇弟弟好想食窝夫🧇(重点系雪糕🍦🤣)个窝夫好似蛋糕,啲朱古力🍫味好浓👍🏻唔知系咪天气冻,个窝夫唔流心🤣今日得6度咋!同埋个蝴蝶系食得架👍🏻我以为系朱古力片,原来系食用纸意式咖啡烟肉卡邦尼扁意粉🍝食甜品之前,落单姨姨话要食正餐先😁叫卡邦尼意粉🍝呢个不得了😱超足料!劲creamy!弟弟食咗2碗仔🥰超乖原来个泡系食用泡😝唔怪之得冇乜味(我同弟弟真系食咗泡先🤪好奇丫嘛)新加坡喇沙海鲜🦐扁意粉爸爸个意粉都唔惹小,爸爸极高评价,我都食咗少少🤏🏻食到咩叫层次分明😂先有好劲嘅椰香味,之后就有阵青柠味,留低就有阵香叶味~~一碟有成7只🦐其实饮埋杯嘢饮都系feel到饱 Earl Grey Latte mocha唔知系咪知道弟弟👶🏻叫,所以杯咖啡好香啡味,但饮落冇咖啡嘅苦涩味。有好滑嘅奶味,小小朱古力嘅甜💕个仔系咁饮泡叫我影相😑整埋啲搞鬼样环境我地去嘅时候已经点几钟,原来坐圆枱,后来卡位有人埋咗单,落单姨姨就叫我哋不如坐后面枱舒服啲💕坐低有音乐听其实好relax ,弟弟听到jingle bell 🔔 就

食物

云呢拿雪糕流心窝夫🧇

弟弟好想食窝夫🧇(重点系雪糕🍦🤣)
个窝夫好似蛋糕,啲朱古力🍫味好浓👍🏻
唔知系咪天气冻,个窝夫唔流心🤣今日得6度咋!
同埋个蝴蝶系食得架👍🏻我以为系朱古力片,原来系食用纸

意式咖啡烟肉卡邦尼扁意粉🍝

甜品之前,落单姨姨话要食正餐先😁叫卡邦尼意粉🍝
呢个不得了😱超足料!劲creamy!
弟弟食咗2碗仔🥰超乖

新加坡喇沙海鲜🦐扁意粉
一碟有成7只🦐其实饮埋杯嘢饮都系feel到饱

Earl Grey Latte

mocha

坐低有音乐听其实好relax ,弟弟听到jingle bell 🔔 就系咁唱😅,好彩识细细声😝

好贴心咁准备小朋友餐具
2022-12-19