2014-12-09 320 浏览
今日去玩之前梗係醫肚先!地鐵站旁有呢間新開嘅麥當勞,肥髀至愛(唔明小朋友個個中麥當勞毒)去到地方光猛乾淨,搵到位先叫份開心樂園餐(芝士漢堡、粟米、鮮橙汁)比肥髀,加個魚柳包比自己,叫好就去旁邊等叫號碼!再去Mc Cafe叫杯咖啡比自己!今日叫咖啡加鬆餅有優惠!所以加個藍莓鬆餅!不過Mc Cafe今日好慢,我落單之後,企响度10分鐘(中間佢又轉咗個男店員)男店員手腳好悠閒,慢慢沖咖啡,之後再叮熱個鬆餅,排靚晒再上碟比我!其實唔在快餐店的話,佢嘅悠閒同快餐店嘅忙碌好大對比!兩邊都攞好食物,坐低慢慢嘆(放假我都要悠閒下)肥髀當然話個開心樂園餐好味!魚柳包:熱辣辣好味,魚柳配酸醬,加鬆軟麵包一流,但魚柳包個尺寸好迷你,我一隻手都輕鬆攞起!成個迷你漢堡咁,女人都唔夠飽!要計經濟效益都唔好再變細個包了!藍莓鬆餅:熱辣辣,外面脆,中間牛油鬆餅鬆軟,有藍莓醬在內,酸酸地解膩!肥髀都忍唔到食咗一角!薑味咖啡:玻璃杯唔係太方便攞!上面朱古力粉灑上薑餅人公仔,So cute,飲落唔係好重薑味,第一啖覺得有微薑味之外,之後都好似飲普通咖啡,溫度熱啲會再好啲!(不過可接受)其實而家可以食個包加Mc Cafe食品

兩邊都攞好食物,坐低慢慢嘆(放假我都要悠閒下

肥髀當然話個開心樂園餐好味!

其實而家可以食個包加Mc Cafe食品唔錯!唔使陪小朋友捱熱氣快餐!Mc cafe西餅類唔錯,而且咖啡水準唔比連鎖咖啡店差太多!所以都係一個好選擇!
開心樂園餐
薑餅人咖啡、藍莓鬆餅