2018-12-27
圣诞夜约左朋友带住两个小朋友一行10人,系多人到爆既元朗唔知食咩之际,路过呢间刚12月新开张既圆老爷。可能新张,唔洗排队,就胆粗粗入去试下喇! 点知有惊喜㖞!餐厅有两层,我地人多坐左上楼上圆台,都好阔落,又有小朋友櫈,都坐得舒服!间餐厅有小菜有鸡煲,班友仔饿鬼咁不停咁叫𩠌,都唔知落左咩! 𩠌黎又挂住食唔记得影晒相菜胆鸡系叫比两个小朋友食,走地鸡食落都好滑有鸡味,小鬼都食左半碗饭! 叫小二快上小朋友肚饿,真系10分钟内到,赞! 安置完两个细到我地大人食!水煮牛 普通辣因为有人唔食得咁辣,食到好麻既花椒,薯粉好味道! 我地班麻烦友仲叫人帮我地烚个乌冬捞辣汁呢个系好出色既猪串骨,香口唔肥腻,女士都岩食!猪手有子姜伴碟,好好既配拾,去油腻感,猪手又系好香脆,送酒一流!有人必食沙嗲金菇肥牛煲,普通菜色,但味道唔错!仲有叫左d拍青瓜,个辣汁好好味! 蒸茄子,牛柳粒,整体都好味! 个人认为可以再帮衬! 元朗区黎讲,价钱都唔贵!
菜胆鸡
水煮牛
呢个系好出色既猪串骨,香口唔肥腻,女士都岩食!
大漠孜然猪串骨
猪手
有人必食沙嗲金菇肥牛煲,普通菜色,但味道唔错!
沙嗲金菇肥牛煲