2019-12-26 3035 浏览
😡😡咁大个女未试过食个圣诞buffet食得咁唔开心😡😡我book咗呢间食圣诞buffet无非都系贪佢个海景够靓,同埋期望有啲圣诞气氛,结果嚟到惨过去酒楼食饭,对住四埲墙,啲位又逼夹,嘢食非常一般,但系贵过人哋多多声,我用咗成千蚊一位食个圣诞buffet仲唔开心过食日本放题🤬🤬咁我都算啦,嚟都嚟咗,但比我发现8:30果round 可以用到海景𠮶层,咁样对于我地5:30果round 啲人好唔公平,喺打电话俾我哋𠮶阵时点解唔同我地讲明系冇海景,格硬等我地嚟到嘅时候先至同我地讲,预先问我地你或者唔理可以选择退款俾返我哋,咁样做生意嘅方式真系令人非常不满,唔会再过嚟呢间食buffet😡😡
2019-12-25
庆祝纪念