2019-12-13
难得约到出嚟食圣诞大餐咁就嚟呢一间米奇厨师食自助餐平日时间嚟呢一度冇得影米奇厨师我哋好彩拎到员工折扣所以一个人都唔会话好贵食物质素算一般 之前嚟过都冇咁差嘅可能因为客人唔多所以食物质素都差左感觉好似好多嘢都放得好耐而且冇人食肉类方面因为我自己唔识牛所以试唔到但系朋友就话牛肉放得太耐好银好干我自己就食咗旧羊架我都觉得好难食冷盘我一向都觉得佢哋做得唔错 普通长脚蟹虾青口𠮶啲我唔讲啦 但系佢沙律 芝士 汤都算做得唔错寿司来来去去都系𠮶啲 唔知系唔系来货唔够好我觉得佢哋嘅刺身冇咩鲜味 要一赞嘅就系佢个茄子柚子伴菜 呢一个反而系我记忆中算系有味道嘅食物热食都系𠮶啲中式嘢冇咩话太有记忆 小笼包叉烧包饺子个皮都系太厚 叉烧食一旧就算反而系佢嘅自选汤底面好食 以前佢哋做开马来西亚叻沙 个味道真系一流依家就转咗做麻辣汤同埋清汤 朋友就话麻辣汤够啦唔错印度食物方面可以完全唔使提 佢哋呢度嘅甜品就真系唔错啦有好多款都真系有谂过有心思有idea有好多小朋友都会食得开心 因为佢个外表真系好可爱呢个维尼熊嘅muffin?味道虽然好好食但系放咗喺甜品就觉得有啲可惜 佢嘅味道系甜嘅不过佢个Texture就比较似早餐m
平日时间嚟呢一度冇得影米奇厨师
印度食物方面可以完全唔使提
佢哋呢度嘅甜品就真系唔错啦
有好多款都真系有谂过有心思有idea
有好多小朋友都会食得开心 因为佢个外表真系好可爱
呢个维尼熊嘅muffin?味道虽然好好食但系放咗喺甜品就觉得有啲可惜 佢嘅味道系甜嘅不过佢个Texture就比较似早餐muffin
佢哋仲有欧洲传统圣诞面包放咗喺度
虽然卖相好靓味道都好好不过可能亚洲人始终唔知呢一个系传统圣诞面包所以冇咩人拎
员工折扣后我哋一个人大约$300就觉得值得
如果用正常价钱就可能会觉得好唔值