2019-12-24
圣诞节紧系要食返餐圣诞大餐!今日同朋友黎到沙田,睇完戏之后就决定黎呢度食,望落环境舒适,坐得舒服,岩晒我地聚一聚!下午茶时段唔算太多人,唔洗等位就入得!之前食过eggs Benedict 觉有唔错,所以今次要再encore 😆今次就叫左三文鱼eggs Benedict,卖相好吸引,一切开蛋浆流出,做到流心效果,配埋烟三文鱼味道好夹,一定要趁热食!另外仲叫左黑松露蘑菇天使面,每条面都挂上浓浓既黑松露忌廉汁,食落好creamy,面头仲有啲芝士碎,值得一试!热爱香肠既我地就叫左个香肠拼盘,有香草肠,猪肉肠等等。份量都几多,可以比我地试多啲唔同类型既香肠,岩晒我地一齐开心share!最后当然唔少得甜品,好多款蛋糕都好吸引!我就拣左特浓朱古力蛋糕,食落浓浓朱古力味,唔会太甜,底层仲有啲脆脆,好有口感!
下午茶时段唔算太多人,唔洗等位就入得!