2022-12-12 348 浏览
老公话提早庆祝圣诞节,去到呢间餐厅未食都先兴奋,餐厅无论门面定系内部都充满布置, 非常浪漫。黎呢度点可能唔食蚝,好嘅选择都足够,价钱都比我想像中合理。我哋叫咗两只兵库县室津,Size较细,但较creamy。两只Irish rock (No.0),好肥美好大只,所以口感好丰富。2只royal cabanon就海水味比较强。另外要咗半krystale (FRA),我自己最钟意呢只,好较爽口同甜。要一打蚝仲送咗两杯白酒,甜甜哋几易入口,但酒味都浓。另外要强推嘅就系呢个烤大虾墨汁海胆酱扁意粉伴三文鱼籽及分子柚子珠,意粉较硬身,系我钟意嘅口感,墨汁同海胆味浓郁。最后老公仲试咗佢哋嘅烟熏猪手,肉够嫩又好香烟熏味,皮熏得好脆。虽然我哋全部散叫,但系佢都有dinner set。总括而言,呢间餐厅系庆祝节日及拍拖嘅好地方。

黎呢度点可能唔食蚝,好嘅选择都足够,价钱都比我想像中合理。

要一打蚝仲送咗两杯白酒,甜甜哋几易入口,但酒味都浓。