2021-12-29
餐厅环境开阳,地方又大完全无觉得局促嘅感觉,临近圣诞舖头布置增添浓厚嘅圣诞气氛,坐喺度食嘢或者杯嘢个感觉都好chill好舒服!嘢食方面都有好多选择,有传统嘅西班牙食物之外,仲有Pizza或者牛扒𠮶啲西餐类既食物,所以无论钟唔钟意食西班牙菜呢到都会有岩食嘅食物!鹅肝蟹肉燕麦饼配黑鱼子酱$148又有鹅肝又有蟹肉仲有鱼子酱,净系睇个名都觉得好食,但系嚟到比想像中细左啲🤏🏻鹅肝虽然好似粒骰咁,都煎得几香加埋蟹肉同鱼子酱,每一啖都系一个享受,不过$148如果可以大嚿啲感觉会抵D!芒果蟹肉沙律$118芒果嘅香甜味同蟹肉好夹,系一个开胃嘅头盘!西班牙海鲜墨鱼汁饭$278呢个饭嘅份量都几大,如果两个人叫呢个真系完全唔会食得晒🤣每粒饭都好烟靭,每一啖都可以夹杂到一啲海鲜粒粒,令到个饭增加左唔少口感!另外𠮶两只大虾都几大只,而且煎得好香口!
鹅肝蟹肉燕麦饼配黑鱼子酱$148
芒果蟹肉沙律$118
芒果嘅香甜味同蟹肉好夹,系一个开胃嘅头盘!
西班牙海鲜墨鱼汁饭$278