又到圣诞🎄,买返个圣诞老人🎅🏻同雪人☃️应下节先😚😚~~~圣诞老人🎅🏻芭芙~~~$34士多啤梨🍓作为帽同身体,中间白白地嘅cream做头仔,显得劲可爱🎅🏻。更有绿色朱古力树叶仔相衬,好细心呀🥰🥰士多啤梨🍓酸咗少少,朱古力味嘅底部都几重,可惜甜品嘅甜味太重,食到一半已经太甜食唔落😅😅~~~缤纷雪人☃️芭芙 ~~~$34用棉花糖做雪人☃️嘅头部,牛奶布甸做身体,红桑子做圣诞帽,彩色星星糖果🍬点缀,再用粉红色cream做颈巾🧣等装饰😚😚,同样有摆心思呀😊😊棉花糖正常甜配埋唔系好甜嘅牛奶布甸感觉几好😌😌,再有饼干嘅手手咸咸地可以咸甜交替更揿食😁😁~~~芒果🥭慕丝~~~原本送嘅柚子味改送芒果🥭味,芒果酱及芒果cream 各占一半,芒果🥭味都几重😋😋
又到圣诞🎄,买返个圣诞老人🎅🏻同雪人☃️应下节先😚😚

~~~圣诞老人🎅🏻芭芙~~~$34

~~~缤纷雪人☃️芭芙 ~~~$34

~~~芒果🥭慕丝~~~
2022-12-21
外卖自取
$68 (其他)