2024-12-19
就快到圣诞 当然又系要揾下食咩西餐嘅时候前排去左一间食物和服务质素都几好 而且坐位都舒服 可以慢慢坐低好好倾计嘅西餐厅位于牛头角的工业大厦内好适合比观塘区人士收工聚会分别有二人餐、四人餐和四人斧头扒餐二你餐价值$498 包是日餐汤、两款沙津二选一、Main七选一、Pizza & Pasta 九选一、甜品二选一、咖啡或茶🍴火鸡沙津👉🏻有凯萨沙津和应节嘅火鸡沙津选择 个人偏爱火鸡沙津 酸酸地好开胃🍴炭烧纽西兰西冷牛扒👉🏻牛扒锁住肉汁 口感软润 跟牛油薯蓉和蔬菜🍴圣诞火鸡火腿手工薄饼👉🏻继续系圣诞限定嘅火鸡pizza 火鸡肉质水准不错 个人几钟意呢到嘅pizza 外层松脆内里有点嚼劲 好吃🍴Tiramisu ;意大利雪糕泡芙👉🏻本身set定了呢两款甜品 亦面可以半价加钱转其他甜品 但觉得set好嘅呢两款都好味 特别系咖啡酒香嘅Tiramisu🍴白酒煮蚬👉🏻加点了一份白酒煮蚬 推荐 份量多又鲜味满足嘅2人set跟餐咖啡或茶亦都可以半价升级其他餐饮亦都特别喜欢呢到嘅餐面包 很香很松软
前排去左一间食物和服务质素都几好
而且坐位都舒服 可以慢慢坐低好好倾计嘅西餐厅
位于牛头角的工业大厦内
好适合比观塘区人士收工聚会
分别有二人餐、四人餐和四人斧头扒餐
🍴火鸡沙津
🍴炭烧纽西兰西冷牛扒