2023-12-08
又到圣诞✨又到圣诞✨ 圣诞就快到啦梗系要去食下圣诞大餐🥰 预先感受一下圣诞气氛✨ 上网睇到呢间Cafe Cheri新开, 而且圣诞午餐 性价比高😍😍 只系268一位🫢 梗系要率先试下啦💨圣诞特饮➡️ 其实系橙汁野菌忌廉汤/蕃茄汤➡️ 二选一餐汤, 个人比较钟意嘢菌忌廉汤🤗特色香烤bb鸡配杂菜薯条/ 香煎刺身带子虎虾拼鸡扒配杂菜薯蓉/ 美国特级牛小排一配杂菜薯蓉/ 香煎三文鱼柳配野菜薯蓉 ➡️四选一, 特色香烤bb鸡肉质嫩滑, 皮敲得好脆, 而且食落一啲都唔干👍👍👍 美国特级牛小排牛味好香浓, 虽然系牛小扒但系一啲根都冇,厨师应该处理过👍 值得一赞💖法国直送甜品/homemade cheese cake➡️ 食到呢度我已经饱到癫咗, 但系面对住甜品😍 我都系忍唔住要继续食😆Ginger black coffee (节日限定) ➡️ 姜味好醒神暖胃, 搭配black Coffee, 姜味和咖啡味调和得非常好👍👍👍 呢个真心推介Double espresso➡️ 咖啡味超级超级超级浓😳 而且有炭烧味✨附送圣诞小礼物😍 系一对只有圣诞吊饰嘅小匙羹🤗🤗🤗 有节日气氛得嚟又实用👍 好有心思✨✨喺Cafe Ch
圣诞特饮➡️ 其实系橙汁
喺Cafe Cheri 享用圣诞午餐系一次好开心嘅体验, 环境新净又舒适✨ 仲有好大个室外庭园😍 性价比极高, 二百零蚊食到高质素圣诞午餐真系好抵👏👏👏 而且份量真系好多🤗 一定饱住肚咁样走🫢