每次经过尖沙咀地铁站嘅西树泡芙都闻到好香浓嘅泡芙味🧑🏻‍🍳行过总系会忍唔住买返一两件😆今日收工经过见到超多人排队,咁啱圣诞节出咗两款特别版🎄等我又买返几件返屋企食先💗🔹朱古力三重奏泡芙 朱古力迷必试呢款三重奏泡芙,朱古力脆皮泡芙外层酥脆🍫夹住香甜朱古力吉士➕ 朱古力酱,三重享受,松脆饱满又香醇,正😋😎🔹士多啤梨乳酪泡芙金黄色泡芙包住大大粒士多啤梨🍓卖相超吸引🤩底层有幼滑乳酪,清新香甜,难怪成为人气之最💖🔹榛子圣诞老人好可爱嘅圣诞老人造型🎅🏻以香滑榛子忌廉🌰配搭新鲜士多啤梨🍓➕蓝莓🫐圣诞限定款式充满节日气氛🎶俘虏一众大小朋友嘅心 🎄#chezchoux #西树泡芙 #泡芙 #圣诞节2023 #Christmas2023 #hkdessert #hkig

🔹朱古力三重奏泡芙

🔹士多啤梨乳酪泡芙