2022-12-27
📍 Cafe Cheri (旺角)餐厅环境开扬👍🏻室内室外位置都好阔落🪑坐得舒服🌟室外望落好chill☀️但怕冻既我今次坐室内🤣圣诞下午茶好靓好有气氛🎄😍店员服务都好好👍🏻上Tea Set后会逐一介绍食物🥰食物好食😋仲有礼物送🎁 送咗个圣诞树形状嘅番枧🎄so cute!🌟Christmas Afternoon Tea Set☕️🎄$568 for 2pplTea Set一黎到就非常吸睛👀三层架上面有圣诞丝带同埋小摆设☃️💕甜点🧁比较多😅✨咸点只有一层但特别又高质🤤刺身新鲜😋 🌶️冬阴功虾饭堡🦐几特别🤩煎香既饭🍙酸酸辣辣几开胃😋✨甜点唔会太甜太漏🤩顶层有件有reindeer🦌既Opera Cake😍朱古力味浓🍫 仲有淡淡咖啡酒香😋唔会太甜👍🏻✨除咗个三层架之外,仲有一个好得意嘅圣诞树泡芙🎄😍泡芙入面系朱古力酱,感觉有少少漏😅但系泡芙书下面嘅香蕉朱古力慕丝劲好食😍好多香蕉片😋同埋朱古力慕丝唔会太甜😆味道好夹好好食🤤✨Apple Ginger Fruit Tea🫖淡淡的苹果&姜味🍎清香好饮😋又唔会太辣👍🏻好暖身嘅感觉✨Blood Orange Fruit Tea橙味好出🍊清香好饮😋📍 Cafe Ch
✨Apple Ginger Fruit Tea🫖
淡淡的苹果&姜味🍎清香好饮😋又唔会太辣👍🏻好暖身嘅感觉
✨Blood Orange Fruit Tea
橙味好出🍊清香好饮😋
📍 Cafe Cheri (旺角)
旺角弼街8号九龙企业大厦4楼401-402室