2021-12-17
圣诞节就快到又到咗疯狂饮饮食食嘅时候!前排行完Donki嘅时候见到呢一间餐厅就bookmark咗☝🏻趁去开将军澳就试吓~ 餐厅嘅布置几有特色,佢哋仲有一间房,私隐度都几高。我哋拣咗佢近排推出嘅节日套餐。🎄节日二人前($328/位)🎄前菜盛合:一共有三小碟,全部都系开胃嘅小碟🎄刺身三点盛:三款刺身分别系油甘鱼、刺身带子、三文鱼。全部都非常新鲜鲜甜有鱼味🎄北海道松叶蟹肉饼外层炸到脆卜卜包住鲜甜蟹肉,香脆可口。🎄龙虾味噌汤打开过就闻到非常香嘅龙虾味,入边嘅龙虾肉非常之爽口☝🏻🎄串烧拼盘:日本杏鲍菇|日本岩手鸡肉串| 日本黑豚五花腩 | 蒲烧鳗鱼串总共有四款串烧,每款都有两串,全部都烧得好香好惹味。餐厅用嘅材料靓,所以少少调味已经好好食。🎄安格斯牛肩胛杂菜锅食完串烧之后食返个锅,杂菜解一解油腻。牛肩牛肉香浓又腍。🎄鳗鱼炒饭本来佢系包两碗白饭,我哋加咗钱转鳗鱼炒饭,鳗鱼酱汁沾满每粒珍珠米,鳗鱼粒都几多,食完真系饱晒☺️🎄节日精选甜品梗系要食返个甜品先至够圆满啦,有雪糕芝士蛋糕红豆同埋抹茶蕨饼。食到超饱捧住个肚走!套餐本身都包嘢饮,如果想尽兴啲就可以加钱转啤酒/ 清酒。佢哋而家仲做紧优惠☝🏻下午茶时
餐厅嘅布置几有特色,佢哋仲有一间房,私隐度都几高。
我哋拣咗佢近排推出嘅节日套餐。
🎄节日二人前($328/位)
🎄前菜盛合:一共有三小碟,全部都系开胃嘅小碟
🎄北海道松叶蟹肉饼
外层炸到脆卜卜包住鲜甜蟹肉,香脆可口。
🎄龙虾味噌汤
打开过就闻到非常香嘅龙虾味,入边嘅龙虾肉非常之爽口☝🏻
🎄安格斯牛肩胛杂菜锅
食完串烧之后食返个锅,杂菜解一解油腻。牛肩牛肉香浓又腍。
🎄鳗鱼炒饭
🎄节日精选甜品
套餐本身都包嘢饮,如果想尽兴啲就可以加钱转啤酒/ 清酒。
佢哋而家仲做紧优惠
☝🏻下午茶时段 1430-1730🎄散叫餐牌全单8折
午市定食9折
☝🏻Dinner 早鸟优惠19:30前埋单85折(2人套餐及儿童套餐就唔包嘅)
🎄以上优惠适用于星期一至五(公众假期及假日除外)