2017-08-23
同系台湾翻黎既朋友提早book左枱黎食饭难得一见 揾左间无限时食野饮野既餐厅打算座多阵其实整体黎讲都尚算ok既 只系略嫌佢d source都俾得太少 芝士薯条唔够芝士 得面个浸有少少 无芝士粉个d都无咩味 问有无得俾d芝士粉我地 佢话得d好大旧既巴马臣芝士肉眼扒个source装左一半俾我地 cover唔晒10oz既肉眼扒 如果多d就好另外 个扒跟两个配菜 我地简左饭同薯仔 不过无谂过个饭系就甘pat系个扒隔离🤣摆系另一个碗好似都无甘碍眼?友人既冻柠茶好好饮 但系我个提子sparkling系药水味 oh my god🤦🏻♀️不过胜在食物份量够多 黑糖面包真系好好食 而且食扒又多配菜选择 好中意个薯仔 不过如果可以转配其他酱就更好两个人食ed其实已经好饱不过我都几满意既 希望下次去落order个阵要求多d source会好d 另外餐厅平日都算多人 如果要去 最好都系预先订咗位先会好d环境真系几舒服 好适合聚餐 而且灯光令人放松侍应都好有礼貌 不过要兼顾太多人 我地个area唔系经常有人行过导致要人帮手都几难 成日要望黎望去揾人
难得一见 揾左间无限时食野饮野既餐厅
打算座多阵