今晚食乜𩠌,几个姊妹聚埋,开餐啦!今晚约咗去K11对面间餐厅食小菜。试吓利宾纳柠檬先,果然同自己平即冲的不同,有利宾纳仔仔 - 维他命C夏天的天气太热啦!encore再嚟多一杯,实在好饮!牛三宝:包括牛肚、牛腩和牛筋。牛筋真系好弹牙,入口即溶,牛腩比平时出面食开的松软很多,不会有渣,牛肚完全唔需要牙力就可以咬烂,柱侯酱汁好香。牛腩好入味咸左少少,叫碗白饭食送饭,一流!梅菜蒸黄花鱼 $68 即叫即蒸,梅菜加豉油,带出黄花鱼的鲜甜,肉质实净,黄花鱼鱼骨,是我最爱食的鱼之一招牌聚香鸡半只鸡伴随有三种酱畀你点,包括XO酱,沙姜酱,同埋葱油,咁我三种酱都试过,当然比较钟意食沙姜鸡用番沙姜酱,好香,鸡好滑,肉质好鲜好软净云吞(6粒),云吞啲皮好薄,肉好嫩,一咬落去好快就吞咗落肚,味道清甜。云吞皮薄喊靓下次再嚟食志得,这间餐厅好就脚。
夏天的天气太热啦!encore再嚟多一杯,实在好饮!
牛三宝(细)拼盘

梅菜蒸黄花鱼

招牌聚香鸡半只

云吞皮薄喊靓下次再嚟食志得,这间餐厅好就脚。
牛三宝(细)拼盘
梅菜蒸黄花鱼