2023-08-13 71 浏览
已经好耐无食过韩烧🥩经过见到呢间餐厅几吸引主打韩国熟成肉 仲有多款套餐选择 抽风系统系炉内 食完唔会有油烟味今次叫左3-4人套餐~有齐猪、牛、鸡✨马场洞特选韩牛配杂锦烤肉套餐 $698✨🔸1++韩牛肉眼呢个级数嘅韩牛真系好靓,油脂嘅分布好平均,食起上嚟油脂感饱满,同时牛味极为香浓,口感软腍,做到入口即溶嘅感觉。🔸韩国猪肩肉猪肩肉嘅色泽亮丽,厚度切得啱啱好,都几大块。肥瘦亦好适中,烧完之后外层好焦香,食落口感好有层次。🔸秘制伊比利亚猪肋排肉呢度嘅伊比利亚猪肋排肉系橡果级,系质素嘅保证,猪肋排肉比较瘦身,食落肉质嫩滑,爆哂肉汁。🔸牛肋骨份量都几多,每块嘅大小都恰到好处,易烧易食。食落牛味都几重,口感较为有嚼劲。🔸蒜香酱油鸡腿肉及鸡翼鸡翼系开咗边,烧完之后都好易食,鸡腿肉肉质好嫩滑。点埋蒜香酱油食味道就更夹更惹味。🔸包饭菜食咗咁多肉类有蔬菜平衡返都好好,蔬菜好新鲜爽口,包住牛肉猪肉食口感更正。🔸招牌炸鸡一份有四件,全部去哂骨。鸡皮炸得好酥脆,鸡肉粉嫩多汁,以烧肉店嚟讲佢哋炸鸡嘅水准都相当高。🔸水果梳打有多款口味选择,我哋就拣咗芒果味同埋荔枝味,饮落好清新凉快。🔸特选部位盛合呢个盛盒有五款食物
已经好耐无食过韩烧🥩

🔸包饭菜

🔸招牌炸鸡

🔸水果梳打

🔸特选部位盛合
呢个盛盒有五款食物,分别系大葱烤猪肠、秘制辣猪皮、牛大肠、牛小肠同埋杂菌。每款食物都腌制得好入味,亦都好有特色。
2023-08-08