2023-09-05
今日去元朗鸡地觅食! 经过呢间叫老友栈川粤小馆既小菜馆,见到入面颇多食客,大家食得好高兴咁🥳🥳 又见到宣传海报写住餐厅有VIP房,有卡啦OK 又有麻雀玩😄😄好正咁!黎紧会同一大班朋友搞聚会,忽发奇想就今日入去试下大厨手势先😃😃😃我地两个人叫咗一些小菜, 菜馆有茶水供应,自助式几好😆😆我地叫咗咕噜肉、小炒王和孜然铁板牛肉。咕噜肉$118- 份量唔错,咕噜肉都啖啖肉,又多配料,尤其我钟意既洋葱和菠萝😃😃😃小炒王$118- 小炒王真系每间菜馆都煮得别有风味😊😊 呢度既小炒王系有少少沙律菜伴碟😃 仲有好多大大只虾干! 好好味!送饭一流😇😊😊孜然铁板牛肉$148- 呢碟好多芫茜呀!好特别!喺铁板上烧下烧下,好正😃😃😃总括而言,呢间菜馆真系唔错呀,价钱又唔贵,我地两个人食到饱饱都唔洗$200一个人,正!仲有VIP房book, 好岩同朋友黎聚旧呀😄😄😄老友栈川粤小馆 (元朗)元朗凤琴街22号金龙楼2座地下16号舖
咕噜肉$118
小炒王$118
孜然铁板牛肉$148
- 呢碟好多芫茜呀!好特别!喺铁板上烧下烧下,好正😃😃😃
老友栈川粤小馆 (元朗)
元朗凤琴街22号金龙楼2座地下16号舖