2024-01-03
今晚放工黎左黄埔食野,呢间cafe餐厅就喺寿司郎旁,好近地铁站。由黄埔站C2出口出黎转右手边一直行,见到Starbucks转入去个商场~~见到餐厅门面真系好靓😍,装修好新好干净,室内也光猛通透;一坐低店员就会比QR code你自己落单,好方便,仲会比埋wifi 密码你!arm晒我呢d用晒流动数据人士🙌🤣见到餐牌款款都好吸引,咖啡超级靓 & 吸引,下次朝早一定要黎试吓。🤤我地最终决定左蛋汁卡邦尼意粉、巴拿马火腿蕃茄酱pizza、咸蛋黄牛油忌廉汁鸡翼、青提芭菲。🐽呢间系pet-friendly餐厅,但估唔到佢地仲会提供宠物餐😱 宠物都有口福了🤩等左唔够10分钟,就上齐d野食啦!真系唔洗惊饿坏个肚🤣Carbonara超级挂汁!好重蛋汁 & 芝士味,而且我第一次见到咁厚切嘅烟肉条😳 唔系薄切好细粒hea你!我好快就清晒成碟🤤😋呢款Parma Ham Pizza又系好正,只火腿唔会太咸,芝士又识拉丝,真系好arm香港人口味!同连锁pizza店冇得比👍💕咸蛋黄忌廉汁鸡翼嘅酱汁好惹味,同Carbonara一样令人keep住想食,好酥脆冇油腻感👍🤤最后点少得甜品,芭菲好精致好比心机做,层层分明。拿破仑
见到餐厅门面真系好靓😍,装修好新好干净,室内也光猛通透;一坐低店员就会比QR code你自己落单,好方便,仲会比埋wifi 密码你!arm晒我呢d用晒流动数据人士🙌🤣 见到餐牌款款都好吸引,咖啡超级靓 & 吸引,下次朝早一定要黎试吓。🤤我地最终决定左蛋汁卡邦尼意粉、巴拿马火腿蕃茄酱pizza、咸蛋黄牛油忌廉汁鸡翼、青提芭菲。🐽
等左唔够10分钟,就上齐d野食啦!真系唔洗惊饿坏个肚🤣
最后点少得甜品,芭菲好精致好比心机做,层层分明。拿破仑酥皮好正好好食,重牛油味! 一次过食到青提、椰果、忌廉、谷物咁多层嘅味道😋😋