2018-08-27
星期日的夜晚同两个姊妹想系观塘揾间意大利餐厅慢慢食饭倾计 见到Go inside 系open rice 做紧booking 85折优惠 即管去试下一试难忘👍系工厂入面既餐厅少左豪华既装修但野食的确有水准🤤来之前一心想食ribs 都知系热门之选 哗🙀🙀真系台台都会一碟ribs佢的份量仲要真系足料眼看餐厅既食客都系一碟2至4人share 食架😽当然我地都效法啦 其实ribs 可以散叫都可以叫套餐的 知道餐入面会有前菜啦,汤,饱,自选主菜同甜品🤫因为我地都想试下套餐包配既云石蛋糕 我地就决定叫一个ribs 套餐 再加一个意大利饭果然不足我们所料 ribs好够食 叫多一款主菜已经够三人食啦😋🤪可惜美中不足系云石蛋糕,正当我同朋友期望系一个正宗云石面的蛋糕 失望呢到既只系一个表面有朱古力云石花纹既普通的芝士蛋糕 😲😔但总括来说 餐厅食物不错 环境舒适 都有好多食客在家庭、朋友聚会
星期日的夜晚同两个姊妹想系观塘揾间意大利餐厅慢慢食饭倾计
一试难忘👍系工厂入面既餐厅少左豪华既装修但野食的确有水准🤤