2019-05-08 960 浏览
呢间楼上咖啡厅,系潮特过条马路就到,真系好方便既地点~一入去就见到劲靓既装潢设计,系窗口贴左好多剪影既贴纸,劲靓,好浪漫💕加上个日落雨,外面紫色天曚曚咁,好有Feel!呢度地方好大,坐得舒服又安静~同楼下既旺角街头有好大反差。仲有一个玩具柜,入面好多益智游戏,同朋友一齐玩最好,消遣一流!呢度全部都系食西式野,意粉、焗饭、沙律同小食,我发现饮品既种类真系好多,奶昔、乳酪、花茶、果茶、梳打⋯⋯岩晒一边玩游戏一边饮!我叫左个凯萨沙律🥗$88另外配一杯塔罗特饮「星星」沙律菜新鲜,上面洒上好多黑色脆脆,有小小烟肉味道,同埋有啲好香嘅蒜蓉包粒粒,劲香脆,令到成个沙律口感紧丰富!塔罗特饮「星星」姐系蜜桃🍑鲜打沙冰,饮落既口感劲绵密,沙冰打得好滑,饮落仲有少少乳酸味!蜜桃味非常香,又唔会太甜!好饮!另一个主食叫左芝士焗呑拿鱼天使面$94饮品:Oreo奶昔芝士焗呑拿鱼天使面系热腾腾咁上枱,芝士味劲香!白汁分量非常多,完全足够捞匀天使面,味道够浓,不错👍🏻呑拿鱼再配上白汁同蘑菇,真系好夹。幼幼既天使面有咬口,唔会煮过头,有水准!Oreo奶昔上面有吱上忌廉同洒上Oreo cookies既碎,卖相不错!饮落O

我叫左个凯萨沙律🥗$88
另外配一杯塔罗特饮「星星」

塔罗特饮「星星」

另一个主食叫左芝士焗呑拿鱼天使面$94
饮品:Oreo奶昔

Oreo奶昔上面有吱上忌廉同洒上Oreo cookies既碎,卖相不错!饮落Oreo既味道都颇出,奶昔口感似雪糕,不过如果再冻少少就更加好!

最后重点叫左个 心太软+雪糕 套餐加配$35
呢个心太软真系非常掂,性价比劲高!一定要加配!

一上枱就见到用靓靓既碟,摆上心太软同雪糕,卖相100分!

一切开劲爆多朱古力浆流出来,绝对唔偷工减料!外层烤得非常脆!甜甜既朱古力味,配上脆脆外皮,再加上冻冰冰既雪糕,真系好滋味!食到笑~真系好抵食既心太软!

总体呢间咖啡厅,聚会一流!心太软必试!环境舒适,又安静!避世好地方!
  • 心太软加雪糕